TRAINING

'T Einstein Atelier       

BEWUSTZIJNSCOACHING &  TRAININGEMPOWER JEZELF

een training in

 WENDBAARHEID WEERBAARHEID  


voor volwassenenen die kiezen voor groei en bewustzijnsontplooiing


Een reeks van interactieve workshops

      

⊕   workshop 1  “ In Balans ” :   

Hoe je vanuit rust in je kracht kunt staan,  je energie  verhoogt en meer daadkracht ontwikkelt.


⊕   workshop 2  “ InTentie ”  :   

Hoe je met je focus meer richting geeft aan jouw leven en vanuit vertrouwen zelf je toekomst creëert .


⊕   workshop 3  “ In Verbinding ” : 

Wat onvoorwaardelijk communiceren  betekent  en hoe je meer  flow in je gezin brengt.


Je krijgt meer balans in je leven en vergroot je veerkracht,

je lichaams- en zelfbewustzijn.

In verbinding met je innerlijke kracht en je gevoel krijgen emoties een andere betekenis en kan je er anders mee omgaan.

De energie die je anders verliest aan frustraties transformeer je naar spirit en aanwezig zijn.

Je richt je focus op wat jou en de anderen in je omgeving voeding geeft en verbindt je met anderen door bewust te communiceren vanuit je

EMPOWER KIDS

- ROTS & WATER TRAINING -


Rots & Water is  een ervaringsgerichte methodiek die als doel heeft het voelen van je eigen kracht en  je weerbaarheid. De training maakt je sociaal en emotioneel sterker en bouwt  aan een positief zelfbeeld vanuit kracht en zelfvertrouwen.   


Rots staat voor stevig staan,kracht voelen en je eigen koers varen 

Water staat voor in contact zijn met je eigen gevoel en dat van een ander. 


Ieder kind en volwassene is voor een deel rots en een deel water. Is je kind verlegen of teruggetrokken? Heeft je kind moeite met nieuwe situaties en met zich te uiten? Voelt je kind zich onzeker? 'anders' dan anderen?  Is nee zeggen moeilijk?  Is het zelfvertrouwen zoek? Of is je kind eerder haantje de voorste met een kort lontje?

 Vlug uitgedaagd en soms een echte pestkop...?


De Rots & Water weerbaarheidstraining biedt praktische handvaten en leert kinderen en jongeren opkomen voor zichzelf,  in hun eigen kracht staan, te vertrouwen in zichzelf,kijken naar de eigen kwaliteiten, grenzen voelen en aangeven,grenzen van anderen respecteren, hun mening uiten, omgaan met groepsdruk, eigen keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen.   www.facebook.com/watch/?v=360590434140308


Als het je kind niet lukt om op een positieve manier op te komen voor zichzelf en in plaats van assertief te reageren  dicht klapt of agressief wordt....als het evenwicht tussen kwetsbaar kunnen zijn en weerbaar zijn zoek is...dan is het belangrijk dat je als ouder, leerkracht of begeleider actie onderneemt!Gelijktijdig met deze reeks kan jij meegroeien door in te stappen in de EMPOWER JEZELF training.

Heb je interesse in één of beide trainingen? Klik HIER  en doe een aanvraag voor de data van de trainingsreeksen, de prijs van deze investering en de praktische info.