'T EINSTEIN ATELIER


Bij 'T Einstein Atelier draait alles om groeien in bewustzijn. De bewustzijnscoaching en training bij 'T Einstein Atelier opent deuren naar nieuwe inzichten en verandering vanuit een professionele en heldere aanpak die afgestemd is op volwassenen en kinderen van de nieuwe tijd.


Samen scheppen we de ruimte om op pad te gaan naar wie we werkelijk zijn  om het hoogste bewustzijnspotentieel van onszelf in de wereld te brengen.


Alles is energieAlles is aanwezig. Einstein


Voor veel volwassenen, jongeren en kinderen is het een tijd waarin het een moeilijke opdracht is om op een authentieke en liefdevolle manier aanwezig te zijn. Er wordt op allerlei vlakken vaak veel van ons verwacht. We krijgen veel indrukken te verwerken en de lat om te presteren ligt vaak hoog.


Voor steeds meer kinderen blijkt het onderwijssysteem niet meer goed aan te sluiten bij hun noden.Ouders gaan op zoek naar inzichten in het gedrag en de klachten van hun kind. Vanuit de omgeving probeert men duidelijkheid te scheppen door gebruik te maken van een label (adhd,add,ass,hsp,...),maar dit biedt geen antwoord op de vraag naar een oplossing.

 

Als wij kiezen om ons te verbinden met onze innerlijke kracht en eigen wijsheid kunnen we kinderen laten ervaren dat ze uniek zijn en zichzelf mogen zijn. Als wij ons opstellen met een open houding naar elkaar waarin we zonder oordeel mogen zijn tonen we onze kwetsbaarheid en kunnen we ons verbinden. Daarmee openen we de weg voor onszelf en onze kinderen naar kracht! Als we in onze kracht staan en vanuit passie het Leven leven geven we onszelf en anderen het mooiste geschenk dat er is ... dat is hen én onszelf liefhebben. 


Laten wij als volwassenen in onze verantwoordelijkheid gaan staan en de ruimte scheppen voor onszelf én voor onze kinderen om te groeien  tot ons hoogste potentieel.


                                             

Mijn naam is Miriam Lindelauf, bezielster van 'T Einstein Atelier.Mijn doel  is om als coach en trainer verandering te brengen in de wereld, om ruimte te scheppen  waarin kinderen en volwassenen kunnen groeien zodat hun potentieel zichtbaar gemaakt kan worden.

Ik draag bij door ondersteunend en liefdevol te zijn.  Mijn talent is dat ik anderen kan begeesteren en  out of the box denk. Mijn beste eigenschappen in relaties zijn dat ik eerlijk, oprecht, waarderend en ondersteunend ben voor anderen.


Professioneel ben ik opgeleid tot:

  • H-NLP Master Coach
  • Ericksoniaanse Hypnosetherapeut Practitioner
  • Creatief therapeut
  • Rots & Water trainer

Gecertificeerd in:

  • Brainblocks Autisme hulpverlening
  • Bal-A-vis-X Body & Brain Integratie

Ervaringsdeskundige in Healing & Energie


Als kinder- en gezinscoach & vormingswerkster heb ik meer dan 20 jaar ervaring  in het coachen en begeleiden

van kinderen en volwassenen in het onderwijs en de gezinscontext. Mijn doel op het pad van bewustzijns ontplooiing is om te blijven groeien als mens en in mijn vak door opleidingen te volgen  (o.a. energetische psychologie, systeemgericht werken,…)


" Het mooiste geschenk dat we elkaar kunnen geven  is elkaar lief hebben en groeien in wie we werkelijk zijn ! " Miriam